MBA Okulları
Yenilikçi Genç Projeler için
Bilim Ve Araştırma Ödülleri
Başvuru Formu

MBA Okulları Yenilikçi Genç Projeler için Bilim Ve Araştırma Ödülleri Başvuru Formu

MBA Okulları
Yenilikçi Genç Projeler için Bilim Ve Araştırma Ödülleri
Başvuru Formu

Değerli Gençler,

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları olarak eğitimde Bilimsel Tutumu, Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı Anlayışını ve Modern Müfredat Vizyonunu referans alıyoruz.

Bu kapsamda araştırma ekosistemine ilk adımlarınızı atarak bilimsel araştırma süreçlerine ilişkin bilgi, görgü ve deneyimlerinizi artırmak amacıyla size özel ödüllü bir yarışma düzenlemekteyiz. Yarışmaya dair detaylı bilgi için tıklayınız.

Başvuru Yapacağınız MBA Okulları Kampüsü
Öğrenci Bilgileri
Veli Bilgileri
Proje Bilgileri
Lütfen MBA Yenilikçi Genç Projeler Desteği Ön Değerlendirme Raporunuzu buraya tıklayarak indiriniz ve
bu raporu doldurarak yukarıdaki ilgili alana yükleyiniz.
Varsa lütfen projenize ait 5 adet fotoğrafı .zip formatında sıkıştırarak yükleyiniz. Dosyanızın boyutu 5MB'ı geçmemelidir.
Varsa projenize ait videoyu Youtube'a liste dışı olarak yükledikten sonra video adresini buraya yazınız.