Kaliteli Bir Yaşam ve Doğru Hareket İçin CrossAction Kids Programı MBA Okullarında Başladı!

25 Nisan 2022 Pazartesi

CROSSACTION KIDS  Eğlencelidir! – hareketsiz olarak geçirilen günlük hayata bir alternatif olarak işlev gören CROSSACTION KIDS  son yıllarda çocuklarda oldukça yaygın olarak görülen obezite ( şişmanlık) sorununu da ortadan kaldırarak çocuklarımızın çok daha sağlıklı bir hayat tarzına sahip olmalarına yardımcı olmaktadır. 

Yapılan pek çok araştırma , egzersizin sadece fiziksel değil bilişsel olarak da çok önemli olduğunu vurgulamaktadır. Düzenli olarak egzersiz yapan çocukların akademik başarıları da doğru orantıda artar.

CROSSACTION KIDS  Programı uluslararası platformda hazırlanmış olup, her bir çocuğun güvenle ve keyifle uygulayabileceği bir biçimde tasarlanmıştır.

Programın en büyük özelliği her yaş grubundan çocuğun buna adapte olabilmesidir. 

“Kaliteli bir yaşam için kaliteli ve doğru hareket”

NEDEN OKULUMUZDA CROSSACTION PROGRAMI UYGULANIYOR .?
Ebeveyn olarak çocuklarımız için en doğru , en faydalı ve en eğlenceli aktiviteyi seçmek güç olabiliyor.  Çeşitli Spor dalları , dans , dövüş sanatları, okul spor takımları, v.b. liste uzayıp gitmekte sizin ve çocuğunuzun da aklı karışmakta.  CrossACTION  bu noktada hepimizin en büyük yardımcısı olmaktadır. Çünkü tüm bu seçeneklerin temel hareket prensipleri ve fiziksel disiplin temellerinin hepsini CrossACTION programı içerisinde bulunmaktadır. 


Çocuğunuzun spor ya da dans tercihine mükemmel bir zemin hazırlayarak aynı zamanda yaşam boyu sağlıklı bir birey olması yolunda ihtiyaç duyacağı fiziksel egzersiz kültürünü, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını da kazandıracaktır. 


Crossaction programı bir spor branşı değil doğru ve etkin hareket edebilmek için çocuklar için tasarlanmış egzersiz eğitim programlarıyla fiziksel üstünlük gerektirmeyen hareket topluluğu bir yaşam biçimidir…


CrossACTION Çocuklarını Farklı Kılan Nedir? 
CROSSACTION egzersizleri sürekli değişen, çeşitlenen, işlevsel hareketlerden oluştuğu için her seviyeden her katılımcıya uygun olarak uyarlanabilmektedir. 


Her bir antrenmanda , kıyaslamadan ziyade bireysel çaba neticesinde ortaya çıkan başarı yine bireysel bir ödül olarak çocuğa geri dönmektedir.  Çocuklar, küçük çaplı, sadece yaptıkları spora özgü çaba ve mücadelenin çok ötesinde hayat için beden disiplini ile mücadele etmeyi öğrenmektedirler.

HEDEFLER NELERDİR?

- Hatasızlık- Doğruluk
- Çeviklik-Kıvraklık
- Denge
- Koordinasyon
- Kalp ve Akciğer Sağlamlığı
- Esneklik
- Güç
- Hız
- Dayanıklılık
- Direnç