MBA Okullarında Çift Diploma Fırsatı

21 Eylül 2022 Çarşamba

MBA Okulları olarak öğrencilerimize Amerikan lise diploması sağlayan dijital lise programlarına katılarak çift diploma ile mezun olma, Amerika ve Avrupa'daki tüm üniversitelere Amerikan lise diploması ile başvuru yapabilme ve kabul önceliğine sahip olma imkânını sunuyoruz.

Çift diplomanın avantajları nelerdir?

LEGOnimbus Academy ile MBA Okulları arasında sağlanan program çerçevesinde MBA Okulları, Brigham Young Üniversitesi ile akreditasyonu olan bir liseye dönüştü ve böylece öğrencilerimiz kendi okullarında aldıkları eğitime devam ederken Amerika’dan da lise diploması alma fırsatını yakalamış oldular.

Çift Diploma Programı hangi dersleri kapsıyor?

Life Sciences (Yaşam Bilimleri), Mathematics (Matematik), Music (Müzik), Science (Fen Bilimleri), World Languages (Dünya Dilleri), Fine Arts (Güzel Sanatlar), History and Social Science (Tarih ve Sosyal Bilimler), Health and Physical Education (Sağlık ve Beden Eğitimi) gibi dersleri kapsayan BYU Çift Diploma Programı ile MBA öğrencileri için multidisipliner gelişim imkânı sağlıyor ve öğrencilerimizi dünya standartlarında eğitime taşımaya devam ediyoruz.