Hentbolda 2023 Türkiye Şampiyonu MBA Okulları

10 Haziran 2023 Cumartesi
Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Ataşehir Kampüsü Hentbol Takımı, T.C Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye Hentbol Federasyonu ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu, Okul Sporları Gençler Erkek Hentbol Türkiye Şampiyonası turnuvasında 2023 Türkiye Şampiyonu oldu.

MBA Okulları Ataşehir Kampüsü Hentbol Takımı sporcuları İstanbul şampiyonu olduktan sonra bölge şampiyonasında da tüm maçlarını büyük farkla kazandı. Türkiye şampiyonasındaki beş maçında da rakiplerini eleyen MBA Ataşehir Hentbol Takımı, Eskişehir ilinde gerçekleşen final maçını 35 – 23 skorla kazanarak 2023 Türkiye Şampiyonu olarak adını yazdırdı.

Türkiye şampiyonluk kupasını MBA Okullarına kazandıran Ataşehir Kampüsü Gençler Erkek Hentbol Takımımızın sporcularını, spor koçlarını ve antrenörlerini tebrik ediyor, Dünya Şampiyonasında takımımıza başarılar diliyoruz.