MBA İklim Birliği Kulübü Öğrencileri Düzenledikleri Dönüşüm Konferansı’nda İklim Adaleti için Aktivistler ile Bir Araya Geldi 

MBA İklim Birliği Kulübü Öğrencileri Düzenledikleri Dönüşüm Konferansı’nda İklim Adaleti için Aktivistler ile Bir Araya Geldi 

18 Nisan 2022 Pazartesi

MBA Okulları İklim Birliği Kulübü (Union For Climate) öğrencileri, 23 Mart’ta iklim değişikliğine ve çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Dönüşüm Konferansı düzenledi.

MBA Okulları İklim Birliği Kulübü (Union For Climate) öğrencileri, 23 Mart’ta iklim değişikliğine ve çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Dönüşüm Konferansı düzenledi. Konferansa İklim Aktivisti Resul Hüseynzade ve Melisa Akkuş, Tasarım Yöneticisi Neval Ergün, Vegan Aktivist Melike Dirikoç ve MBA Okulları Ekoloji ve Doğal Yaşam Bölüm Başkanı Tolga Özdemir katılarak ilham dolu bir gün geçirdiler.

Franz Kafka’nın ‘Dönüşüm’ adlı kitabından esinlenen öğrenciler, hayatımızda da eserdeki karakteri gibi insanlar tarafından değersiz hissedilen hamam böceğinin değerini tüm insanlığa göstermek amacıyla konferansta Dönüşüm sergisini de ziyaretçilere açtılar. Aktivizm, cinsiyet eşitliği, veganlık, sanat, bilim, sürdürülebilir yaşam ve iklim değişikliği konuşuldu.

Ayrıca öğrencilerin Dönüşüm Sergisinde sergiledikleri eserler kendine 2. bir şans verilen malzemeler kullanılarak yapıldı.