MBA Okulları Lise Öğrencileri Çift Diploma ile Mezun Olacak

23 Mayıs 2022 Pazartesi

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları öğrencilerine lisede çift diploma ile mezun olma fırsatı sunuyor. MBA Okulları, öğrencilerine Amerikan lise diploması sağlayan dijital lise programlarına katılarak çift diploma ile mezun olma fırsatını sunuyor.

MBA Okulları lise öğrencileri Amerika ve Avrupa'daki tüm üniversitelere Amerikan lise diploması ile başvuru yapabilme ve kabul önceliğine sahip olacaklar. Life Sciences (Yaşam Bilimleri), Mathematics (Matematik), Music (Müzik), Science (Fen Bilimleri), World Languages (Dünya Dilleri), Fine Arts (Güzel Sanatlar), History and Social Science (Tarih ve Sosyal Bilimler), Health and Physical Education (Sağlık ve Beden Eğitimi) gibi dersleri kapsayan BYU çift diploma programı, MBA öğrencileri için multidisipliner gelişim imkânı sağlıyor.