MBA Okulları Öğrencileri MBAFEST’23 Festivalinde Buluştu

MBA Okulları Öğrencileri MBAFEST’23 Festivalinde Buluştu

06 Haziran 2023 Salı
Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları tarafından düzenlenen MBAFest’23 kapsamında anaokulundan liseye tüm öğrenciler özveriyle hazırlandıkları birbirinden farklı Bilim ve Sanat Konferansları, Rekreatif Spor Etkinlikleri, Sanat Atölyeleri, Bilimsel Araştırma Proje Sunumları, Okul Orkestrası Performansları, Deney Gösterileri, Basketbol – Futbol – Voleybol – Floor Curling Turnuvaları, Akıl Sporları Yarışmaları ve daha birçok bilim, sanat, spor ve kültür etkinliklerine katılım göstererek tutku duydukları alanlarda öğrenme keyfini doyasıya yaşadı.

MBA Okulları Bilim Kurulu üyesi Cern Araştırmacısı Dr. Özgün Kara’nın da katılım gösterdiği festivalde, sayın Kara BigBang sonrası 100 Saniye’yi ve 13.8 Milyar Yıllık Evrenin Serüvenini öğrencilere anlattı. Çok yönlü bilim dallarında hazırlık yapan ve akran öğrenmesinin de odak olduğu bu festivalde, MBA Okulları öğrencileri Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımına yön vermeye ve bilimsel araştırma faaliyetlerinde uluslararası platformlarda birçok deneyim kazanmaya devam etti.

MBAFEST’23 Festivali’nin öğrenen kimliğine olan olumlu katkısını vurgulayan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO'su Ayfer Batı: " MBA Okulları her öğrencinin tutku alanlarında derinleşmesini sağlayan yenilikçi bir öğrenme ortamı sunuyor. Her öğrencimizin kendi mükemmeline ulaşmasını merkez yaptığımız tüm organizasyonlarımızda görüyorum ki Daha İyi Bir Dünya için ekosistemimizdeki tüm paydaşlarımız büyük emek veriyor, büyük düşünüyor. MBAFEST’23’e katkı sağlayan, bu festival için yıl boyunca bilimsel çalışmalara imza atan, sporun, bilimin, sanatın, kültürün gücüyle bize ilham olan herkese teşekkür ederim.” dedi.