MBA Okulları Ortaokul ve Lise Mezunları 2023 Mezuniyet Balosunda Buluştu!

MBA Okulları Ortaokul ve Lise Mezunları 2023 Mezuniyet Balosunda Buluştu!

22 Haziran 2023 Perşembe
Yenilikçi Eğitim Ekosistemi ile eğitim dünyasına farklı bir bakış açısı getiren Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları 8. ve 12. sınıf öğrencileri Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. MBA Okulları yöneticilerinin, eğitimcilerinin ve öğrencilerinin buluştuğu MBA 2023 Mezuniyet Balosu’nda tüm katılımcılar hem eğlendi hem de başarıyla tamamladıkları eğitimlerinin haklı gururunu yaşadı.

Bu anlamlı gecede Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer BATI mezun olan öğrencileri tebrik ederek, “Sizi siz yapan fikirleriniz ve hayalleriniz ile dönüştürdüğünüz her projeniz ilham vericiydi. Yaşamınız boyunca kararlılıkla ve çağın yeterlilik alanlarına odaklanarak kişisel etkinizi hayatınızın tüm alanlarında göstereceğinizden eminiz. Sizlerle gurur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Balonun diğer heyecan verici anlarından biri, dereceyle mezun olan öğrencilerin hep beraber mezuniyet pastasını kestikleri, konuşma yaptıkları anlardı. Mezun olan tüm öğrencilere tebriklerimizi sunuyor, ulusal ve uluslararası platformlarda kişisel etkilerini gösterdikleri başarı dolu bir hayat diliyoruz.