Kitap Satışı - Sık Sorulan Sorular

Eğitim Öğretim Seti Temin İşlemleri Hakkında:

MBA Okulları İletişim Merkezi’ni (0850 460 6 460) arayarak doğru düzey ve alanda kitap talebinizi iletebilirsiniz

Eksik kitabın okuldan teslim alınacak kitap listesinde olup olmadığını kontrol ediniz. Kitabın eksik olduğundan emin olduktan sonra
MBA Okulları İletişim Merkezi’ni (0850 460 6 460) arayarak öğrenci adına kayıt oluşturunuz.

Kitap listesine, https://online.mbaokullari.k12.tr adresinden bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra,
"Sipariş Tabikibi" alanında bulunan “Eğitim Seti Listesi” alanına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siparişleriniz üç iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir.

İade edilecek kitapların kullanılmamış ve deforme olmamış olması gerekmektedir. İade edilecek kitap setinin, alıcı ödemeli anlaşmalı kargo firması ile iade için verilen adrese gönderilmesi gerekmektedir. İade ve değişim kargolarının takibi için MBA Okulları İletişim Merkezi’ni (0850 460 6 460) arayarak, kargo takip numarası ve öğrenci T.C. kimlik numarasının verilerek kayıt açtırılması gerekmektedir. Kitaplar depoya ulaştıktan sonra muhasebe birimi tarafından ücret iade prosedürü başlatılacaktır.
Önemli Not: Eğitim öğretim dönemi başladıktan sonra kitap iadesi yapılmamaktadır.

Ürünün kargo paketinde veya üründe fark edilir şekilde hasar, darbe, kırık tespit edilmesi durumunda, kargo görevlisine mutlaka hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri zabıt tutmakla yükümlüdür. Kargo görevlisinin belge, zabıt veya tutanak düzenlemediği durumlarda ürünü teslim almadan görevliye iade edebilir veya kargo şubesinde kontrolunu sağlayarak teslim alabilirsiniz. Hasar tespit belgesini düzenletmezseniz üründeki sorunun kargo kaynaklı olduğunu ispatlamanız mümkün değildir. Bu nedenle mutlaka tutanak tutturmalısınız.

Eksik olduğunu tespit ettiğiniz ürün, sipariş ile ilgili bildirimlerinizi bilgi@mbaokullari.com adresine iletmenizi rica ederiz. Size en kısa sürede cevap verilecektir.
Önemli Not: İrsaliyenizde yer almasına rağmen kolinizde yer almayan bazı ürünler aslında sizin adınıza okula teslim edilecek ürünler olabilir.

Ödeme İşlemleri Hakkında

Kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır.

• Eft/Havale
  • Akbank – Tek çekim ve 2+3 taksit
  • Axess, Wings ve Free özellikli tüm kartlar
  • İş Bankası – Tek çekim ve 2+3 taksit
  • Maximum özellikli tüm kartlar
  • Vakıfbank- Tek çekim ve 2+3 taksit
  • World özellikli tüm kartlar
  • Garanti bankası – Tek çekim ve 3 taksit
  • Bonus, Flexi, Miles&Smiles özellikli tüm kartlar
Yukarıdaki bankaların veya aynı özellikli kartlar olsa bile diğer bankaların bazı kartlarında (Amex, ticari kartlar vb.) bankalar artı taksit kampanyası vermeyebilir.

Havale ile ödeme yapmadan önce havale ile ödeme talebinin https://online.mbaokullari.k12.tr adresine öğrenci T.C. kimlik numarası ve kayıtlı cep telefonunuza sms olarak gönderilecek şifre ile giriş yapınız. Öğrenci düzey ve alan bilgilerinin doğru olduğundan emin olunuz.
Açıklama kısmına; öğrenci T.C. kimlik numarası, öğrenci adı ve öğrencinin kayıtlı olduğu okulun adı yazılmalıdır. Havale / EFT ödeme seçeneği seçildikten sonra 2 iş günü içerisinde ödemenin ilgili hesaba geçmiş olması gerekmektedir. Ödeme hesaba geçtikten sonra kitap siparişi onaylanmaktadır.

Kargo İşlemleri Hakkında

Satın alma işlemi sonrasında siparişleriniz kargo firması tarafından ulaştırılacaktır.

Teslimatlar için herhangi bir kargo ücreti alınmayacaktır.

Kargonuzu teslim aldığınızda koli içerisinden çıkan kitap listesi ile koli içerisindeki ürünlerin eksiksiz olduğunun kontrol edilmesi gerekmektedir.

Kargo takip kodu sevkler başladığında, temin sırasında girmiş olduğunuz e-mail adresi ve SMS numaralarına gönderilmektedir. Bilgiler ulaşmadıysa https://online.mbaokullari.k12.tr adresine öğrenci T.C. kimlik numarası ile giriş yaparak “Sipariş Takibi” alanından görüntüleyebilirsiniz.
Hâlâ sorun yaşıyor iseniz MBA Okulları İletişim Merkezini (0850 460 6 460) arayınız.