EU Sahne Sanatları After School Hafta İçi / Cumartesi
Kış Sanat Okulu Başvuru Formu

Değerli Aileler,

Eğitimde Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımını ve Modern Müfredat vizyonunu referans alan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları kampüslerinde EU SAHNE SANATLARI iş birliği ile hem hafta içi hem hafta sonu olmak üzere EU Kış Sanat Okulları açılacaktır.

Öğrencilerimizin tutku alanlarında sanat ve uygulamalı bilimler ile derinleşecekleri ilgili kış okulu kurslarında öğrencilerimiz alan profesyonellerinden ilham alacak, Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımları adına önemli çalışmalara imza atma fırsatı bulacaklardır.

İlgili kış sanat okulu kursları ücretli olup, her zaman dilimine ait kurs için ayrı bir ücretlendirme bulunmaktadır.

Tüm öğrencilerimize EU Kış Sanat Okulunda başarılar diler, sağlıklı ve mutlu bir öğrenme deneyimi dileriz.

Detaylı bilgilendirme broşürü ve ücretlendirme tablosu için tıklayınız.

EU Kış Sanat Okuluna Başvuruda Bulunacağınız MBA Okulları Kampüsünü Seçiniz
EU Kış Sanat Okulu Zaman Seçimi
Katılım Göstermek İstediğiniz EU Kış Sanat Okulu Kursunu / Kurslarını Seçiniz (Saat dilimlerini kontrol ederek çoklu seçim yapabilirsiniz)
Lütfen önce kampüs ve kış okulu zaman seçiminizi yapınız!
EU Kış Sanat Okulu Dönem Seçimi (Çoklu seçim yapabilirsiniz)
Lütfen önce kış okulu zaman seçiminizi yapınız!
Öğrenci Bilgileri
Veli Bilgileri