MBA OKULLARI

TUTKU ALANININ LİDERİ SEN OL PROJESİ
BAŞVURU FORMU

Tutku Alanının Lideri Sen Ol

Her bireyin kendi potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarma şansına sahip olmayı hak ettiğine inanan bizler, modern çağın sunduğu tüm imkânlarla, ‘Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı’ anlayışımız doğrultusunda var gücümüzle hayal ediyor, üretiyor ve çalışıyoruz.

Ekosistemimizdeki her bireyin tutkularıyla hedeflerini yönetmeleri, deneyim mimarisiyle derinleşmelerini, öğretme kültürünün öğrenme kültürüne dönüştüğü bir ortamda daha iyi bir ben kimliği ve daha iyi bir Dünya adına kişisel etkinizi göstermeniz adına başlattığımız programda tutku duyduğunuz alanda eğitim atölyesi açabilir, MBA Okullarının eğitimi dönüştüren uygulamalarının eğitim lideri siz olabilirsiniz.

MBA Okullarının tüm eğitim programlarında eğitim atölyenizi açabilmeniz adına hazırlanan web başvuru formunu doldurarak tutkunuzun ilhamımız olmasını sağlayabilirsiniz.

Kişisel Bilgileriniz
Vermek İstediğiniz Eğitime Dair Bilgiler
Dosyanızın boyutu 50MB'ı geçmemelidir.(PDF ve PPT sunum dosyası yükleyebilirsiniz)
Vermeyi amaçladığınız eğitimin birkaç dakikalık tanıtım videosunu çekiniz. Dosyanızın boyutu 100MB’İ geçmemelidir.