Misyonumuz

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, Yenilikçi Eğitim Ekosistemini,
Modern Müfredatı ve Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımını referans alan
anlayışıyla "Daha İyi Bir Dünya, Daha İyi Bir Ben" kimliği için emek veren,
bilim ve etik temelinde kararlılık gösteren global bireyler yetiştirir.

.

Medicana Education Group MBA Schools raises global individuals who strive for the identity
of "A Better World, A Better Me" with an understanding that takes the Innovative Education
Ecosystem, Modern Curriculum and Personalized Success Design as a reference, and who are
determined on the basis of science and ethics.

IB MİSYON
BEYANI

IB Mission
Statement

Uluslararası Bakalorya, kültürlerarası anlayıs ve saygı ile daha iyi ve daha barısçıl bir dünya olusturulmasına yardımcı olacak arastıran-sorgulayan, bilgili ve duyarlı genç insanlar yetistirmeyi amaçlar.

Bu amaca yönelik olarak kurulus, yeni ufuklar açıcı uluslararası egitim programları ve titiz degerlendirme yöntemleri gelistirmek amacıyla okullar, devletler ve uluslararası kuruluslarla çalısmaktadır.

Bu programlar, dünya genelinde ögrencileri, diger insanların da farklılıklarıyla haklı olabilecegini anlayan, etkin, sefkatli ve yasam boyu ögrenmeye inanan bireyler olmaya tesvik eder.

.

The International Baccalaureate aims to develop inquiring, knowledgeable and caring young people who help to create a better and more peaceful world through intercultural understanding and respect.

To this end the organization works with schools, governments and international organizations to develop challenging programmes of international education and rigorous assessment.

These programmes encourage students across the world to become active, compassionate and lifelong learners who understand that other people, with their differences, can also be right.