Kurucumuzun Mesajı

"30 yıllık tecrübemizle sektörün önemli bir oyuncusuyuz."

Medicana Grubu olarak yaklaşık 30 yıl önce başlayan yolculuğumuz; yüksek kalitede sunduğumuz sağlık hizmetlerimiz, ardı ardına devreye aldığımız stratejik yatırımlarımız ve nitelikli insan kaynağımız ile bugün itibariyle özel sağlık sektörünün güçlü bir global oyuncusu olarak devam ediyor.

Ülkemiz ve paydaşlarımız için her daim değer üretmeyi ilke edindiğimiz bu yolda, genç nüfusumuzun geleceğe hazırlanmasında sorumluluğumuz olduğuna inanıyorum. Bu inançla eğitim alanında da ülkemize en üst seviyede hizmet verme kararı aldık. Yeni nesillerin yetiştirilmesinde nitelikli eğitim sağlamak ve öğrenme fırsatlarını teşvik etmek üzere sorumluluk üstlenerek, 2018 yılında Türk ‘eğitim’ sistemine adım attık.

Bu bakış açısı ile Medicana Eğitim Grubumuz çatısı altında faaliyet gösteren MBA (Modern Bilimler Akademisi) Okulları ve Fenerbahçe Üniversitemiz ile anaokulundan üniversiteye uzanan bir değer zinciri oluşturduk. Güçlü kurumsal kimliğimizin yanı sıra sağlam finansal yapımız, kaliteli ve uzman insan kaynağımız ile kısa sürede büyük yatırımlara imza attık.

Bugün itibariyle toplumsal yaşamın en temel ve en öncelikli ihtiyaçları arasında yer alan “sağlık ve eğitim” alanlarında faaliyet göstermenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Dokunduğumuz her insanın yaşam kalitesini artırmak, insanlara ve toplumumuza değer katmak en büyük önceliğimiz.

Okullarımızda; mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, “mutlu” ve “özgür” insanlar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu okullardan mezun olan çocuklarımız ve gençlerimizin, ülkemizin yarınlara taşınmasında önemli katkılarda bulunacaklarını biliyoruz.

"İnanıyorum ki; MBA Okulları ülkemizin kadim kökleri ile gelecek yüzyıllara uzanacak. "

Bu bizim sevdamız. Bu sevdamızı paylaşan, bizimle yola çıkan ve değer yaratma yolculuğumuza katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, saygılarımı sunuyorum.

Dr. Hüseyin BOZKURT
Medicana Grup