ÖĞRENMENİN

Hibrit Deneyim

HİBRİT DENEYİM
ALWAYS CONNECTED

İki farklı gücün bir arada kullanılması anlamına gelen hibrit kelimesinin MBA Okullarındaki karşılığı olan hibrit deneyim çerçevesi dört temel başlıktan oluşmaktadır.

• Yüz Yüze Eğitim
  • Hibrit Sınıf Çevrim İçi Eğitim
  • Senkron – Asenkron Uygulamalar
  • Dijital Öğrenme Platformları

MBA Okullarında öğrenme zamandan ve mekândan bağımsız bir tutku alanıdır. Bu bağlamda öğrenmenin saati yok diyerek hibrit sınıflar açıyor, sanal gerçeklik teknolojisiyle deney yapma fırsatları sunuyor, öğrencilerimizin multidisipliner gelişimi için aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek Life School’u olarak ulusal müfredatımızdaki kazanımları global bir öğrenme listesiyle entegre ediyoruz. Akademik ve global müfredat içeriğimizde bulunan içeriklerimizi modern teknolojinin bize sunduğu araç ve platformlarla da tekrar etme ve geliştirme fırsatı buluyor, dijital dünyanın tüm derinleşme ve kişiselleştirme imkanlarını öğrencilerimize sağlıyoruz.