MBA Okulları Öğrencileri Anıtkabir'de ATA'nın huzuruna çıktı

03 Aralık 2022 Cumartesi
Medicana kalitesiyle Yenilikçi Eğitim Ekosistemini, Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımını ve Modern Müfredatı referans alan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları öğrencileri ve yönetim kadrosu Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle, Anıtkabir’i ziyaret etti. Gerçekleşen Anıtkabir ziyaretinde, Medicana Eğitim Grubu Genel Müdür Yardımcıları Adem Durmuş ve Duygu Kılıç liderliğindeki heyet, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk ve karanfiller bırakarak, saygı duruşunda bulundu. Tören, Genel Müdür Yardımcısı Adem Durmuş’un Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalaması ile son buldu.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları adına Anıtkabir özel defterini imzalanan deftere şu cümleler kaydedildi:

“Büyük Atatürk, huzurunuza her geçen gün size olan sevgimiz artarak çıkıyoruz. Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları olarak fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştiriyoruz. Her bir öğrencimizin kişiselleştirilmiş başarı tasarımı için ilke ve inkılaplarınızı kendimize rehber ediniyoruz. Milletimize emanet ettiğiniz ay yıldızlı bayrağımızın altında fikirleriniz, ilke ve inkılaplarınız ilelebet yolumuzu aydınlatan ışık olmaya devam edecek. Her gün sizi yaşayacak, sizi yaşatacağız. Sonsuz minnet, sevgi ve saygılarımızla.