MBA Okulları Öğretmenleri MBA’22 Öğretmenler Günü Kutlaması Galasında Suat Suna ve Perihan Savaş Buluştu

MBA Okulları Öğretmenleri MBA’22 Öğretmenler Günü Kutlaması Galasında Suat Suna ve Perihan Savaş Buluştu

29 Kasım 2022 Salı

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları öğretmenleri MBA’22 Öğretmenler Günü Kutlamasında bir araya gelerek öğretmenler gününü coşku ile kutladılar. 


Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, sanatçı ve oyuncu Perihan Savaş ve Medicana Sağlık Grubu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen kutlama, sanatçı Suat Suna’nın sahne almasıyla birlikte renkli görüntülere sahne oldu. 

Açılış konuşması yapan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı konuşmasında şu cümlelere yer verdi. “Değerli meslektaşlarım, hep birlikte bilimsel bir sorumluluğun, yaşamsal bir temsilin ve iz bırakan bir rehberliğin paydaşlarıyız. Mesleki tutkunuz ve eğitimi dönüştüren yenilikçi fikirleriniz ile biliyoruz ki dünyanın ve Türkiye’nin en itibarlı eğitim grubu olmaya devam edeceğiz. Bizim için çok değerlisiniz. 24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.” 

Bugüne kadar niteliğe ve saygınlığa odaklanarak ülkemiz açısından son derece önemli iki alan olan sağlık ve eğitime liderlik ettiklerini belirten Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kurulduğumuz günden bu yana sağlık alanında önemli başarılara imza attık. 2018 yılında kurduğumuz eğitim markamız Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları ile eğitim dünyasının ilham veren markası olduk. 2019 yılında da Fenerbahçe Üniversitesini Medicana Eğitim Grubu bünyesine dâhil ederek eğitimdeki standartlarımıza üniversitemizin gücüyle ivme kazandırdık. Tartışmasız Türkiye’nin en saygın eğitim grubu olacak şekilde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Eminim ki siz değerli öğretmenlerimizin eğitim tutkusuyla daha büyük düşünmeye ve büyük hayaller kuracağız.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin izinde 
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılının kutlanacağı 2023 yılında da eğitim sistemimizi ülke dışına açacak ve uluslararası okul yatırımlarımızı başlatacağız. 


“Benim Tutkum İyi Eğitimli ve İyi Kalpli Bireyler Yetiştirmek”

Amaçladığımız mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, “mutlu” ve “özgür” insanlar yetiştirmek ancak siz değerli öğretmenlerimizin çabaları ile mümkün. olduğuna dikkat çeken Dr. Hüseyin Bozkurt, “Benim tutkum; iyi eğitimli ve iyi kalpli bireyler yetiştirmek. Biliyorum ki MBA Okulları Yenilikçi Eğitim Ekosistemi ile Türkiye’de ve dünyada eğitimci profiliyle ve öğrenci donanımıyla en fazla örnek alınan okulu olacak ve bunu hep birlikte başaracağız. Öğretmenlik mesleğinin hayatımızdaki etkisi öylesine kıymetli, öylesine kapsamlı ki iyi ki Medicana Grup olarak sizin gibi ilham veren öğretmenlerle yolumuz kesişti. Bizim için çok önemlisiniz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Öğretmenlik mesleğinin hayat boyu etkisine vurgu yapan Sayın Perihan Savaş, her zaman öğretmenliğin kıymetli olacağını, öğretmenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtirken tüm gazi ve şehit öğretmenleri saygıyla andı.

Böylesine özel bir kutlamada, bugüne ve yarınlara güç katan öğretmenlerle buluşmanın çok büyük onur olduğunu vurgulayan sanatçı Suat Suna, öğretmenler gününe özel olarak oluşturduğu repertuvarıyla tüm katılımcılara coşku dolu anlar yaşattı.