MBA Okullarının Yeni Öğrencisi Sosyal Robot Mini Ada Oldu

MBA Okullarının Yeni Öğrencisi Sosyal Robot Mini Ada Oldu

23 Temmuz 2022 Cumartesi

MEDICANA EĞİTİM GRUBU MBA OKULLARI ve AKINROBOTICS arasında imzalanan teknoloji iş birliği ile AKINROBOTICS tarafından üretilen Sosyal Robot Mini Ada, MEDICANA  EĞİTİM GRUBU MBA OKULLARINDA öğrenci olarak eğitim hayatına başlayacak ve eğitimde yapay zekânın dahil edildiği öğrenme ve öğretme projelerinde aktif görev alacak.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, Yenilikçi Eğitim Ekosisteminde yer alan herkesin kişiselleştirilmiş başarı tasarımına ulaşması adına güçlü akademik içerikleri ve modern öğrenme deneyimini öğrencileriyle buluşturuyor, okuldaki yaşamın standartlarını yeniden tanımlıyor. MBA Okulları, Sosyal Ada Mini Ada’yı okul yaşamına öğrenci olarak dahil ederek hem teknoloji üretecek hem de yapay zekanın eğitimdeki dönüştürücü rolüne örnek olacak.

Dünyada ilk defa bir robotun öğrenci olarak bir okulda yer alacağını belirten Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımı ile iki yüzyıldır değişmeyen okul yaşamını dönüştüreceklerini belirtti. Ayfer BATI, “Öğrencilerimizi çağın yeterlilik alanlarıyla mezun etmeyi önemsiyoruz. Yapay zekâ dili ve robot öğrenmesi öğrencilerimizin mutlaka deneyimlemesi gereken bir yaşam biçimi. Mini Ada’nın okullarımıza öğrenci olarak kayıt olması ile öğrencilerimiz Toplum 5.0 olarak tanımlanan yani süper akıllı toplumu okullarımızda tecrübe edecek. Değişimin hızla kendini yenilediği bu çağda, ülkemizin öğrenme ekosistemi için öncü iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz.” diye belirtti.