Medicana Grup Kalitesi MBA Okulları ile İzmir’de!

Medicana Grup Kalitesi MBA Okulları ile İzmir’de!

06 Şubat 2024 Salı
Türkiye’de eğitime yenilik ve nitelik temelinde liderlik eden Medicana Grup iştiraki MBA Okulları Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımı ve Modern Müfredat vizyonu ile eğitim – öğretim faaliyetlerine 2024 – 2025 akademik yılında İzmir Dokuz Eylül Kampüsü’nde başlayacak.

Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı anlayışıyla eğitime yepyeni bir perspektif kazandıran MBA Okullarının, İzmir Dokuz Eylül Kampüsünde düzenlediği görkemli eğitim lansmanında MBA Okullarının üst düzey yöneticileri, ebeveynler ve eğitimcilerle bir araya geldi.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Genel Müdürlük yöneticilerinin eğitim ve marka kimliğine dair sunumlarının yer aldığı ve yoğun bir talep gören eğitim lansmanında Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı: “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün değerleriyle başarının sonsuz şıklarına ve paydaşlarımızın öznel iyi oluşuna odaklanacağız. Sınıfların kapılarını hayallere açmak, ekosistemimizde bulunan her bireyin tutku alanlarında derinleşmesine rehberlik etmek için Akademik Müfredat, Global Müfredat ve Süper Müfredat içeriklerinden oluşan müfredat ögelerimizle eğitimi yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden tanımlamaya devam edeceğiz. Yüksek akademik performansın dört dili olan İngilizce dili yeterliliği, Matematik dili yeterliliği, Ana Dil yeterliliği ve Bilim Dili yeterliliğinde fark yaratan uygulamaların öncüsü olacağız. Öğrencilerimizin Matematik başarısına dünya standartlarında yön vermek adına anaokulu ve ilkokulda Singapur CPA Yaklaşımına yönelik çalışmalarımız MBA Okulları Bilim Kurulunun liderliğinde çok güçlü bir altyapı sağlamakta. Eminiz ki global müfredat içeriğimizi zenginleştirmek adına yaptığımız ve müfredatımıza dahil ettiğimiz uluslararası programlar öğrencilerimizin ve meslektaşlarımızın multidisipliner gelişimine büyük katkı sağlayacak.  Medicana Grup iştirakleri olan ve her zaman deneyimleriyle öğrenci, öğretmen ve velilerimizle buluşan Medicana Sağlık Grubu yöneticileri ve doktorları, Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleri nitelikli ve yenilikçi eğitim liderliğimiz için bizlerle bir arada olacaklar. Medicana Eğitim Grubu olarak Türkiye’nin her noktasında ulusal ve uluslararası yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.